The store will not work correctly when cookies are disabled.
In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
Skoninės savybės:
Spalva – sodri gintarinė
Aromatas – gilus, su ažuolo, karamelės, vanilės ir cinamono natomis
Skonis –, turintis daugiau karamelės, gerai subalansuotas, turtingas ir kvapnus
Poskonis –ilgai išliekantis ir švelnus
Oficialiuose burbono gamybos reikalavimuose nurodomas 2 metų privalomas brandinimas naujose baltojo amerikietiško ąžuolo statinėse. Jim Beam White yra brandinamas dvigubai ilgiau – 4 metus.
Jim Beam Black brandinamas dar ilgiau – 6 metus - ir todėl yra švelnaus, , rafinuoto skonio. Ilgesnis brandinimas ąžuolo statinėse suteikia viskiui sodresnę, tamsesnę spalvą, turtingesnį aromatą ir švelnesnį, kompleksišką skonį.
Skoninės savybės:
Spalva – sodri gintarinė
Aromatas – gilus, su ažuolo, karamelės, vanilės ir cinamono natomis
Skonis –, turintis daugiau karamelės, gerai subalansuotas, turtingas ir kvapnus
Poskonis –ilgai išliekantis ir švelnus
2016 IWSC apdovanojimuose Jim Beam Black laimėjo Burbono Trofėjų:
Geriausiai įvertintas burbonas pasaulyje. Šaltinis: https://www.jimbeam.com/en-int