Granatų kokteilis su gvazdikėliais

Granatų kokteilis su gvazdikėliais

Nealkoholinis rožinis Gin Tonic

Nealkoholinis rožinis Gin Tonic

Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas

Content:
Type of glass:
Recipe:
  • 2 apelsinų
  • 1 aitriosios paprikos (Piri piri)
  • 1 citrinos
  • 4 šaukštų GIFFARD pasiflorų sirupo
  • 200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
  • 300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“
  • Pas
Set of product in cocktail recipe:
Qty Image Product Name Volume(L) ABV, % Price
- +
Giffard PASIFLORŲ sirupas Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Price
- +
Pfanner Mangų-pasiflorų nektaras Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Price
- +
Torres Natureo Syrah 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % non-alcoholic Price
In stock
SKU
K2154
  1. 1 apelsino žievelę sutrinkite su 1 aitriąja paprika ir sumaišykite su apelsinų ir citrinos sultimis. Gautą masę nukoškite.
  2. Puode sumaišykite GIFFARD pasiflorų sirupą, PFANNER mangų ir pasiflorų nektarą, TORRES nealkoholinio vyną „Natureo Syrah“, citrusų sulčių mišinį ir pašildykite iki 50–60 °C temp.
  3. Gėrimą patiekite karštą, papuoškite pasifloros skiltele ar aitriąja paprika.
Search engine powered by ElasticSuite