The store will not work correctly when cookies are disabled.
In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
"Nonino Cuvee" gamybai naudojamos vynuogės yra Monovitigno Moscato, Ribolla Giallo ir Verduzzo Friulano. Ši grapa tai distiliatų derinys. Visi šios grapos gamyboje naudojami distiliatai gaminami atskirai, iš vienos rūšies vynuogių. Ir tik vėliau sumaišomi, kad būtų išgaunamas unikalus gėrimo skonis. Grapa yra seniausias ir bene tradiciškiausias distiliatas šiaurinėje Italijoje, išgaunamas distiliuojant suspaustas vynuoges. Kuomet vynuogės yra suspaudžiamos, šviežios išspaudos yra nedelsiant nugabenamos į distileriją, kur vynuogių koteliai yra atskiriami. Tuomet likusi dalis yra patalpinama į rezervuarus, kur mielės ir enzimai kontroliuojamoje temperatūroje pradeda fermentacijos procesą. Grapą rekomenduojama patiekti tulpės formos taurelėje, kurioje geriausiai atsiskleidžia šio gėrimo skonio bei aromato savybės. Grapa turėtų būti pateikiama 10-14°C temperatūros. Jos nepatariama užšaldyti.