„Bloody Mary“ su kalėdiniais prieskoniais

„Bloody Mary“ su kalėdiniais prieskoniais

Toki Highball

Toki Highball

Toki Whisky Sour

Content:
Type of glass:
Recipe:
  • 50 ml Toki whisky
  • 30 ml Šviežių cintrinų sulčių
  • 15 ml Šeivamedžio sirupo
  • 1/2 Kiaušinio baltymo
  • Papuošti mėtos lapeliais
Burboną, citrinos sultis, šeivamedžio sirupą ir kiaušinio baltymą, supilkite į plaktuvą ir 30 sekundžių plakite be ledo, kol susidaro puta. Įdėkite ledo ir vėl suplakite 15-20 sekundžių, kol gerai atvės. Supilkite į stiklinę su ledu ant šviežio ledo arba į kupė be ledo. Papuoškite mėtos lapeliais.
Set of product in cocktail recipe:
Qty Image Product Name Volume(L) ABV, % Price
- +
Suntory Toki Volume(L) 0,7 l ABV, % 43 Price
In stock
SKU
K2195
Burboną, citrinos sultis, šeivamedžio sirupą ir kiaušinio baltymą, supilkite į plaktuvą ir 30 sekundžių plakite be ledo, kol susidaro puta. Įdėkite ledo ir vėl suplakite 15-20 sekundžių, kol gerai atvės. Supilkite į stiklinę su ledu ant šviežio ledo arba į kupė be ledo. Papuoškite mėtos lapeliais.
Search engine powered by ElasticSuite