In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
Read cookies policy here
Vyrauja skrudintos duonos, dūmų natos, persipinančios su kedro, vanilės, cinamono, džiovintų vaisių ir riešutų aromatais. Skonis tirštas su jaučiamais švelniais taninais. Poskonyje išryškėja skrudinto ąžuolo užuominos.
Sodraus, kompleksiško skonio brendis gaminamas iš Xarel•lo, Macabeo ir Parellada vynuogių taikant dvigubos distiliacijos metodą. Brandinamas solera metodu prancūziško ąžuolo statinėse. Seniausias distiliatas brandinamas 15 metų. Būdinga tamsaus gintaro spalva, sodrūs ir elegantiški aromatai. Vyrauja skrudintos duonos, dūmų natos, persipinančios su kedro, vanilės, cinamono, džiovintų vaisių ir riešutų aromatais. Skonis tirštas su jaučiamais švelniais taninais. Poskonyje išryškėja skrudinto ąžuolo užuominos.