Vaisių ir uogų punšas

Content:
Type of glass:
Recipe:

7–8 asm. Gaminimo laikas: 10 min.

  • 1 didelės saujos šviežių braškių, saujos aviečių, saujos šilauogių, valgomų gėlių
  • 100 g meliono
  • 1–2 citrinų
  • 1 šaukšto medaus
  • 2–3 saujų ledukų
  • 0.75 l TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Rose“
  • 2 skardinių SAN PELLEGRINO limonado „Melograno & Arrancia“
Set of product in cocktail recipe:
Qty Image Product Name Volume(L) ABV, % Price
- +
Torres Natureo Rose 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % non-alcoholic Price
- +
SanPellegrino Melograno & Aranciata Volume(L) 0,33 l ABV, % non-alcoholic Price
In stock
SKU
K2190

7–8 asm. Gaminimo laikas: 10 min.

  • 1 didelės saujos šviežių braškių, saujos aviečių, saujos šilauogių, valgomų gėlių
  • 100 g meliono
  • 1–2 citrinų
  • 1 šaukšto medaus
  • 2–3 saujų ledukų
  • 0.75 l TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Rose“
  • 2 skardinių SAN PELLEGRINO limonado „Melograno & Arrancia“
  1. Braškes ir avietes perpjaukite pusiau ir kartu su šilauogėmis sudėkite į indą punšui.
  2. Melioną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite kartu su uogomis ir medumi.
  3. Sudėkite ledukus, supilkite TORRES NATUREO nealkoholinį vyną „Rose“ ir SAN PELLEGRINO „Melograno & Arrancia“ limonadą.
  4. Papuoškite valgomomis gėlėmis.
Search engine powered by ElasticSuite