Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Gilios auksinės spalvos su galinga trešnių, raudonųjų apelsinų, kininio anyžiaus ir mėtų aromatų puokšte, kurią papildo kompleksiškos pyrago, kepto sviesto, pasiflorų ir subtilios gėlių natos. Burnoje išsivysto puiki gaivumo ir sodrumo pusiausvyra, kurią papildo sviesto ir džiovintų vaisių natos. Norint išlaikyti vyno balansą, reikėtų vengti pernelyg sudėtingo maisto derinimo. Šio šampano tekstūra ir brandus aromatinis profilis gerai dera prie ikrų, taip pat kietesnės tekstūros patiekalų omarų, krabų, baltos mėsos su sutirštintais padažais.
Vilmart Grand Cellier d‘Or šampanas yra pagamintas iš Chardonnay (80%) ir Pinot Noir (20%) Rilly-la-Montagne Premier Cru vynuogynuose rankomis skinamo vynuogių derliaus. Vynmedžių amžius – 50 metų. Brandinimo procesas – be malolaktinio virsmo, prieš antrinę fermentaciją vynas 10 mėn. laikomas 228 litrų ąžuolo statinėse, paskui 42 mėn. su mielių nuosėdomis. Dosage - 7 g/l.
GAMINTOJAS
Vilmart šampano namai buvo įkurti 1890 metais Rilly-la-Montagne kaimelyje, Montagne de Reims papėdėje. Šiuo metu penktos Vilmart šeimos kartos valdomi šampano namai yra vieni žymiausių Šampanės „augintojų“ tarpe dėl savo preciziško požiūrio į gamybą ir ypatingo dėmesio ąžuolo statinėms šampano brandinimo procese. Anot žymaus vyno kritiko Tomo Stevensono, Vilmart šampanas Coeur de Cuvée yra Prestige Cuvée etalonas šampano „augintojų“ klasėje, o Grand Cellier yra geriausias šios klasės „non-vintage“ šampanas.