Kavos skonio šokoladainis

Kavos skonio šokoladainis

Sūdyti karamelizuoti riešutai

Sūdyti karamelizuoti riešutai

Makaronai su Bolonijos padažu

Grouped product items
Product Name Qty
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus
was €16.60 Special Price €13.99
CAMPAGNA lupti nepjaustyti pomidorai
was €1.99 Special Price €0.75
In stock
SKU
K2182

3–4 asm. Gaminimo laikas: apie 1.5 val.

  • 1 nedidelio svogūno, nedidelės morkos, saliero lapkočio
  • 2–3 skiltelių česnako
  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 300 g maltos jautienos
  • 1 šaukšto pomidorų pastos
  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, džiovintų raudonėlių, džiovintų bazilikų
  • ½ stiklinės raudonojo vyno
  • 300 g konservuotų pomidorų
  • 1 stiklinės sultinio
  • 600 g virtų spagečių
  • 60 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 20 g šviežių bazilikų
  • 30 g gražgarsčių
  • SANPELLEGRINO gazuoto mineralinio vandens (paruošimui)
  1. Svogūną, morką, saliero lapkotį ir česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais.
  2. Prikaistuvyje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves.
  3. Sudėkite maltą jautieną ir išmaišykite, gerai apkepinkite apie 5–6 min., tuomet sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Pakepkite dar 2–3 min.
  4. Supilkite raudonąjį vyną ir nugarinkite, sudėkite konservuotus pomidorus ir supilkite sultinį.
  5. Ant nedidelės kaitros virkite apie 1 val.
  6. Išvirus padažui sudėkite virtus spagečius ir gerai išmaišykite.
  7. Patiekdami apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, papuoškite šviežiais bazilikais ir gražgarstėmis.
  8. Patiekite kartu su S.PELLEGRINO gazuotu mineraliniu vandeniu.
Search engine powered by ElasticSuite