The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Makaronai su Bolonijos padažu
Vištienos salotos su terijakio padažu
Sūdyti karamelizuoti riešutai
4–5 asm. Gaminimo laikas: apie 30 min.
100 g migdolų
100 g anakardžių
100 g žemės riešutų
2 kiaušinių baltymų
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, česnakų granulių, kumino, maltos kalendros
1 šaukštelio rudojo cukraus
TORRES NATUREO SYRAH 0.0 % nealkoholinio raudonojo vyno (patiekimui)
Riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje ir šiek tiek atvėsinkite.
Kiaušinių baltymus su prieskoniais ir cukrumi labai gerai išplakite iki vientisos masės.
Skrudintus riešutus sudėkite į kiaušinių plakinį ir išmaišykite, kad viskas juo pasidengtų.
Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 15 min., kas 5 min. vis pamaišydami.
Prieš patiekdami atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Patiekite su TORRES NATUREO SYRAH 0.0% nealkoholiniu raudonuoju vynu.
Search engine powered by ElasticSuite