Gaspačo kokteilis-sriuba

Gaspačo kokteilis-sriuba

Duonelė prie vyno su žolelė

Duonelė prie vyno su žolelė

Takai su krevetėmis

Grouped product items
Product Name Qty
Desperados Virgin 0.0%
€1.29 + €0.10 deposit
In stock
SKU
K2189
1–2 asm. Gaminimo laikas: apie 30 min. Takams su krevetėmis paruošti reikia: 1 svogūno 1 česnako skiltelės 100 g ananaso 1 šaukšto aliejaus (kepimui) Žiupsnelio rudojo cukraus Žiupsnelio druskos Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių 150 g konservuotų smulkintų pomidorų 1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių 1 saujos krevečių ½ mėlynojo svogūno ½ saliero lapkočio ½ sunokusio avokado 3–4 kvietinių tortilijų 1 saujelės kalendrų lapelių 1–2 žaliosios citrinos skiltelių (patiekimui) DESPERADOS alaus koktelio „Virgin 0.0“ (patiekimui)
  1. Svogūną ir česnaką supjaustykite labai smulkiai.
  2. Ananasą pjaustykite nedideliais kubeliais.
  3. Smulkintas daržoves ir ananasą kepkite keptuvėje vis pamaišydami, kol suminkštės.
  4. Sudėkite prieskonius ir smulkintus pomidorus, pagardinkite žaliosios citrinos sultimis ir troškinkite apie 10–15 min. ant nedidelės kaitros.
  5. Dėkite krevetes ir dar patroškinkite apie 5 min. Mėlynąjį svogūną, salierą ir avokadą supjaustykite smulkiais kubeliais.
  6. Tortilijas apskrudinkite sausoje keptuvėje, po 30 sek. iš abiejų pusių. Ant tortilijų dėkite krevetes su padažu, smulkintas šviežias daržoves ir papuoškite kalendrų lapeliais.
  7. Papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis ir patiekite su DESPERADOS alaus kokteliu „Virgin 0.0“.
Search engine powered by ElasticSuite