Melionas su kumpiu ir abrikosais

Melionas su kumpiu ir abrikosais

Takai su krevetėmis

Takai su krevetėmis

Gaspačo kokteilis-sriuba

Grouped product items
Product Name Qty
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus
was €16.60 Special Price €13.99
Pfanner pomidorų
was €0.99 Special Price €0.89 + €0.10 deposit
In stock
SKU
K2188

2–3 asm. Gaminimo laikas: 15 min.

  • 1 nedidelio svogūno
  • 1 česnako skiltelės
  • ½ ilgavaisio agurko, saliero lapkočio (+ nedidelio saliero lapkočio patiekimui)
  • 1 stiklinės PFANNER pomidorų sulčių su druska
  • 2 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
  • 1 šaukšto TORRES raudonojo vyno acto „La Oscuridad“
  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • 1 saujelės bazilikų lapelių
  • 1 saujos ledukų
  1. Svogūną, česnaką, agurką ir salierą sudėkite į virtuvinį smulkintuvą.
  2. Užpilkite PFANNER pomidorų sultimis su druska ir leiskite pastovėt apie 10 min.
  3. Viską pagardinkite TORRES alyvuogių aliejumi „El Siilencio Arbequina“, TORRES raudonojo vyno actu „La Oscuridad“, šviežiai grūstais pipirais ir bazilikų lapeliais.
  4. Viską labai gerai sutrinkite virtuviniu trintuvu ir patiekite su ledukais bei nedideliu saliero lapkočiu.
Search engine powered by ElasticSuite