The store will not work correctly when cookies are disabled.
In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
Maskarponę išmaišykite su milteliniu cukrumi ir vanilės esencija iki vientisos masės.
Avietes kaitinkite kartu su cukrumi apie 2 min.
Supilkite COSMOPOLITAN putojantį nealkoholinį vyną „Diva“, žaliosios citrinos sultis ir sudėkite želatiną.Užvirinkite ir gerai išmaišykite, kad ištirptų želatina.
Ant biskvito tepkite maskarponės kremą, dėkite dar vieną biskvito sluoksnį, sudėkite aviečių uogienę ir stingdykite šaldytuve apie 1–2 val., kol aviečių sluoksnis sustings.
Sustingusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir papuoškite šviežiomis uogomis. Patiekite su COSMOPOLITAN putojančiu nealkoholiniu vynu „Diva“.