AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
"Hendrick's" džinas yra gaminamas Škotijos pietvakariuose, neįprastai mažomis partijomis, naudojant netradicinį distiliavimo procesą. Šis retas gamybos būdas kartu su jame naudojamu unikaliu žolelių rinkiniu sukuria vienintelį tokio išskirtinio skonio džiną pasaulyje. "Hendrick‘s" džino gamyba pradedama specialiu distiliavimo aparatu, kurių pasaulyje yra tik keturi. Naudojant šį distiliavimo metodą, ingredientai nėra verdami, o „nuplaunami" garų pagalba. Tai suteikia didelį skirtumą skoniui. Kuo lėtesnis distiliavimo procesas - tuo švelnesnė bei kruopštesnė turi būti ir žolelių infuzija, kuri "Hendrick‘s" skoniui suteikia dar daugiau išskirtinumo. Du svarbūs, unikalūs ingredientai, naudojami "Hendrick‘s" džino gamybai yra rožės žiedlapiai, kurių ekstraktas išgaunamas švelniai juos spaudžiant, ir agurkas, kurio esencija gaunama trinant šviežius vaisius. Lėto infuzijos proceso metu išgaunamos esmines šių neįprastų džinui ingredientų skonio charakteristikos, kurios ir perduodamos gėrimui.