The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Gunkanai su marinuotu tunu
Makaronai su Bolonijos padažu
Kavos skonio šokoladainis
4–5 asm. Gaminimo laikas: apie 1 val.
220 g cukraus
120 g kambario temperatūros sviesto
1 šaukštelio vanilės esencijos
2 kiaušinių
200 g juodojo šokolado
1 puodelio espreso kavos
2 šaukštelių kakavos
100 g kvietinių miltų
100 g gervuogių
15 g rūgštynių lapelių (papuošimui)
HARTRIDGES gaiviojo gėrimo „Original Cola“ (patiekimui)
Cukrų išplakite elektriniu plakikliu su kambario temperatūros sviestu iki purios ir baltos masės.
Įmaišykite vanilės esenciją ir kiaušinius. Plakite dar 5 min.
Šokoladą išlydykite ir kartu su kava supilkite į plakamą sviestą su kiaušiniais bei cukrumi. Gerai išmaišykite.
1 šaukštelį kakavos sumaišykite su miltais ir įmaišykite į išplaktą masę.
Gautą tešlą dėkite į nepridegančią kepimo formą ir išlyginkite.
Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 35–40 min.
Iškeptą šokoladainį atvėsinkite ir supjaustykite.
Patiekdami apibarstykite likusia kakava, papuoškite šviežiomis gervuogėmis ir rūgštynių lapeliais.
Patiekite kartu su HARTRIDGES gaiviuoju gėrimu „Original Cola“.
Search engine powered by ElasticSuite