Gunkanai su marinuotu tunu

Gunkanai su marinuotu tunu

Makaronai su Bolonijos padažu

Makaronai su Bolonijos padažu

Kavos skonio šokoladainis

Sugrupuotos prekės
Prekės pavadinimas
Pasirinkimų šiai prekei nėra.
Deja, išparduota
SKU
K2181

4–5 asm. Gaminimo laikas: apie 1 val.

  • 220 g cukraus
  • 120 g kambario temperatūros sviesto
  • 1 šaukštelio vanilės esencijos
  • 2 kiaušinių
  • 200 g juodojo šokolado
  • 1 puodelio espreso kavos
  • 2 šaukštelių kakavos
  • 100 g kvietinių miltų
  • 100 g gervuogių
  • 15 g rūgštynių lapelių (papuošimui)
  • HARTRIDGES gaiviojo gėrimo „Original Cola“ (patiekimui)
  1. Cukrų išplakite elektriniu plakikliu su kambario temperatūros sviestu iki purios ir baltos masės.
  2. Įmaišykite vanilės esenciją ir kiaušinius. Plakite dar 5 min.
  3. Šokoladą išlydykite ir kartu su kava supilkite į plakamą sviestą su kiaušiniais bei cukrumi. Gerai išmaišykite.
  4. 1 šaukštelį kakavos sumaišykite su miltais ir įmaišykite į išplaktą masę.
  5. Gautą tešlą dėkite į nepridegančią kepimo formą ir išlyginkite.
  6. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 35–40 min.
  7. Iškeptą šokoladainį atvėsinkite ir supjaustykite.
  8. Patiekdami apibarstykite likusia kakava, papuoškite šviežiomis gervuogėmis ir rūgštynių lapeliais.
  9. Patiekite kartu su HARTRIDGES gaiviuoju gėrimu „Original Cola“.
Search engine powered by ElasticSuite