Vištienos salotos su terijakio padažu

Vištienos salotos su terijakio padažu

Gaspačo kokteilis-sriuba

Gaspačo kokteilis-sriuba

Melionas su kumpiu ir abrikosais

Grouped product items
Product Name Qty
Acqua Panna (still)
€1.49 + €0.10 deposit
In stock
SKU
K2186

2–3 asm. Gaminimo laikas: 5 min.

  •  ½ vidutinio meliono
  • 1 saujos minkštų džiovintų abrikosų, tamsių bazilikų lapelių (papuošimui) 
  • ½ aitriosios paprikos
  • ½ šaukštelio alyvuogių aliejaus
  • 100 g vytinto serano kumpio 1 saujelės
  • AQUA PANNA negazuoto mineralinio vandens (patiekti)
  1. Melionui nupjaukite žievelę ir supjaustykite riekelėmis.
  2. Džiovintus abrikosus perpjaukite pusiau, aitriąsias paprikas susmulkinkite ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
  3. Mediniu iešmeliu persmeikite pjaustytus abrikosus, kumpio riekeles ir melioną.
  4. Papuoškite tamsių bazilikų lapeliais ir patiekite kartu su AQUA PANNA negazuotu mineraliniu vandeniu.
Search engine powered by ElasticSuite