Sūdyti karamelizuoti riešutai

Sūdyti karamelizuoti riešutai

Melionas su kumpiu ir abrikosais

Melionas su kumpiu ir abrikosais

Vištienos salotos su terijakio padažu

Grouped product items
Product Name Qty
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus
was €16.60 Special Price €13.99
Hartridges Root Beer
was €1.99 Special Price €1.39 + €0.10 deposit
In stock
SKU
K2184

1–2 asm. Gaminimo laikas: apie 20 min.

  • 200 g vištienos krūtinėlės
  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų tiršto terijakio padažo ,
  • ½ žaliosios citrinos sulčių
  • 1 šaukšto ryžių acto
  • 150 g įvairių salotų lapų
  • 80 g vyšninių pomidorų
  • 60 g agurko
  • 60 g raudonosios paprikos
  • 50 g žaliųjų alyvuogių
  • HARTRIDGES gaiviojo gėrimo „Root beer“ (patiekimui)
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite į 5–6 dalis. Įtrinkite ją druska, pipirais, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, 1 šaukštu tiršto terijakio padažo ir žaliosios citrinos sultimis.
  2. Kepkite grilyje arba ant keptuvės iš abiejų pusių po 3–4 min., kol apskrus, o vidus iškeps.
  3. Likusį alyvuogių aliejų sumaišykite su terijakio padažu ir ryžių actu.
  4. Į lėkštę sudėkite dalį nuplautų salotų.
  5. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, agurkus ir paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  6. Daržoves sluoksniuokite kartu su salotų lapais.
  7. Iškeptą vištienos krūtinėlę dėkite ant salotų, viską apšlakstykite paruoštu terijakio padažu ir papuoškite žaliosiomis alyvuogėmis.
  8. Patiekite kartu su HARTRIDGES gaiviuoju gėrimu „Root beer“.
Search engine powered by ElasticSuite